Om Papirisolering

Hvorfor vælger kunder os?

Er du vores nye partner?

TERMEX® CELLULOSE Papirisolering

Cellulose er kender vi hovedsagelig som en bestanddel af papir, og som regel betragtes som et varigt materiale. Baseret på erfaringerne fra det amerikanske marked, har man siden vidst, at dette materiale kunne bruges til fremstilling af ikke brandfarlig, fugtbestandig isolering. Som mærke, vil Termex, også gerne præsentere denne ekstraordinære varmeisolering til kunder på overalt i verden.

Termex cellulosefibre er et økologisk isoleringsmateriale lavet af genbrugspapir, der passer perfekt til behovene i den moderne byggebranche med lavt kulstoffodaftryk. Det er brandhæmmende og frigiver let fugt i tilfælde af vandindtræk. Dens ekstraordinære egenskaber er sømløse isoleringslag fremstillet af åndbar, porøs cellulosefibre. Cellulosefibre har evnen til at afbalancere energiniveauer og sikre høj hermetiskitet. Derudover forhindrer den store varmelagringskapacitet af cellulosefibre pludselige temperaturudsving, hvilket giver en god levekomfort.
Efterisolering af hus - Termex

Energibesparelse og miljøet

Fremstillingsprocessen af vores materiale er kendetegnet ved lavt energiforbrug i forhold til andre former for isolering. Takket være dette har vores produkt et marginalt CO2-fodaftryk, som blandt andet er blevet bekræftet i vores europæiske produktdeklaration.

Fordelene ved Termex isolering i en nøddeskal:

  • Robust varmeisoleringsevne gør det muligt at minimere energiforbrug om vinteren
  • Forbedrer passiv køling om sommeren og reducerer energiforbruget til klimaanlæg
  • Moderne installationsteknik - isolering af dit hjem kan tage fra et par timer op til 2 dage afhængigt af bygningens størrelse og kompleksitet
  • Takket være dens hermetiske egenskaber reducerer cellulosefiberisoleringen den "tørre" følelse i dit hjem
  • Cellulosefibre er et åndbart materiale, der virker som en fugtbuffer i bygningsstrukturen og dermed også forbedrer indeklimaet
  • Termex er et ægte økologisk produkt, der er fremstillet i 30 år, nu tilgængeligt i hele Europa!
  • Minimeret kulstoffodaftryk
  • I tilfælde af kontrolleret bygning nedrivning kan den genbruges eller genanvendes
Isolering af hus - Termex

Vores materiale har tiltrukket interesse takket være sine flotte egenskaber – det bevarer varmen perfekt og sikrer et højt energieffektivitetsniveau. 

Alt dette kombineret med miljøvenlighed. I sin produktionsproces anvendes udelukkende udvalgt affaldspapir uden tilsætning af giftige stoffer. 

Derfor er cellulosefiberisolering altid et fuldt økologisk og åndbart materiale. Dette er af stor betydning i lyset af kommende lovændringer, der gælder for hele Europa, med det formål at gøre “grøn bygning” den fælles standard.